Κάντε την αναζήτηση σας ακόμη πιο εύκολη!

Τώρα χάρις τη χρήση των ‘Φίλτρων’ που βρίσκονται εντός επιλεγμένων κατηγοριών (Laminate, Αλουμινίου, PVC) θα κάνετε την αναζήτηση σας απλή διασκέδαση.
 
Πλοηγηθείτε εντός των κατηγοριών: Θωρακισμένες Laminate, Θωρακισμένες Αλουμινίου, Εισόδου PVC και Εισόδου Αλουμινίου επιλέγοντας κάθε φορά το Φίλτρο που σας εξυπηρετεί, ώστε να περιορίσετε τα αποτελέσματα σας εμφανίζοντας μόνον αυτά που σας ταιριάζουν.
 
Μη χάνετε άλλο χρόνο στην επιλογή του σχεδίου σας
 
Με την αύξουσα ταξινόμηση των εγγραφών εντός των Φίλτρων να δίνεται από την οικονομικότερη λύση (μικρότερη προς μεγαλύτερη τιμή), μπορείτε σήμερα να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε άμεσα και χωρίς να χάνετε χρόνο αρκεί απλώς να επιλέξετε μια εγγραφή εντός του εκάστοτε Φίλτρου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει περιορισμός στο πόσα κάθε φορά Φίλτρα θα χρησιμοποιήσετε ανά την εκάστοτε κατηγορία προϊόντων.
 
Πάμε όμως να το δούμε με ένα παράδειγμα. Εάν ψάχνετε ένα απλό- οικονομικής σειράς- σχέδιο Θωρακισμένης Πόρτας επενδύσεως Αλουμινίου το οποίο θέλετε να είναι Λευκό και δίχως κάποιο τζαμωτό τμήμα, τότε μεταβαίνοντας στην εν λόγω κατηγορία θα επιλεγούν οι εγγραφές: «Πρεσσαριστά», «Λευκό» και «Τυφλό» από τα τρία διαθέσιμα Φίλτρα της κατηγορίας («Σχέδια», «Χρωματισμοί» και «Extras» ως αντιστοίχως). 

Σε κάθε- ωστόσο- περίπτωση όπου επιθυμείτε να γίνει εκκαθάριση των Φίλτρων που έχουν δοθεί προηγουμένως, τότε είτε θα  γίνει ανανέωση της σελίδας είτε διαφορετικά απλώς πατώντας πάνω στην επιλογή ‘Legno Doors’ του πεδίου «Εταιρεία» που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα Φίλτρα της σελίδας, θα αφαιρεθούν οι όποιες εγγραφές προστέθηκαν από εσάς.

Για να κατανοηθεί όμως η όλη διαδικασία εφαρμογής των Φίλτρων με σαφήνεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω- αναρτημένου εντός του επίσημου καναλιού YouTube της εταιρείας- video που παρουσιάζει βήμα-βήμα την εισαγωγή Φίλτρων επί των κατηγοριών: Εισόδου Αλουμινίου και Εισόδου PVC.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ